Om Main Office

På Main Office arbetar vi med arkitektens hela arbetsområde, arkitektur, stadsplanering, inredning, konceptutveckling och produktdesign. Main Office arbete kännetecknas av hög kvalitet och kundfokus. Vi arbetar med alla typer av projekt hela vägen från idéskiss till färdiga handlingar.

Tillsammans med kunden jobbar vi mot en gemensam målsättning som ligger till grund för hela projektets genomförande. Vårt arbetssätt möjliggör kortare ledtider och effektiviserar kundens projekt. Det börjar med en kundförfrågan, till en idé, till att fullborda uppdraget med att rita byggnaden in i minsta detalj.

Genom att identifiera möjligheterna och utmaningarna tidigt i projektet, skapar vi mervärde för kundens affärer. Att i rätt tid involvera kunden i designprocessen skapar förutsättningar till bättre kvalitet på projekten. Vår kunskap sträcker sig genom hela byggprocessen och vi agerar även som rådgivare för våra klienter.

Vision

Vi tror starkt på designprocessen som verktyg, där varje projekts förutsättningar får bli till möjligheter istället för begränsningar. Med hjälp av en strukturerad designprocess har dessa begränsningar snarare kunnat användas som nyckelelement för att utveckla innovativa projekt som passar alla typer av budget, platser, topografier, byggregler och andra förutsättningar.

Main Office filosofi grundar sig på en tro på att den arkitektoniska formen kräver sin tid och plats. Vikten av att avsätta tid för att involvera kunden i designprocessen har i vår erfarenhet visat sig essentiell för att uppnå maximal kvalitet. Varje enskilt projekt är speciellt och en utmaning, därför föredrar vi att tänka utöver standardlösningar, för att omdefiniera nya typologier. Vi vill skapa formstark, nyskapande och inspirerande arkitektur som bidrar till ett hållbart och socialt samhälle.

Story

Företaget grundades av Dante Borgo och Isabella Eriksson. Två arkitekter med solid kunskap från välkända byråer, där de har varit med och utvecklat flera projekt runt om i världen. Efter att ha jobbat på större byråer med världskända arkitekter bestämde de sig att jobba vidare under egen regi. Idag har Main Office kontor i Sverige och Mexiko. Förutom att jobba som arkitekter och driva företaget Main Office, är de båda inblandade i undervisning på ITESM-campus, arkitektur fakultet i Guadalajara och Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

Team

Isabella Eriksson

ARKITEKT SAR/MSA
i.eriksson@mainoffice.eu

Dante Borgo

ARKITEKT
d.borgo@mainoffice.eu

Sima Agisheva

ARKITEKT
s.agisheva@mainoffice.eu

Angie Guzmán

ARKITEKT
a.guzman@mainoffice.eu

Jonatan Sirak

IT
j.sirak@mainoffice.eu

Kontakt

SVERIGE

TEGNÉRSGATAN 1
417 07 GÖTEBORG, SWEDEN
+46 (0) 739 368 539
info@mainoffice.eu

MEXIKO

LÓPEZ COTILLA 1234 B
GUADALAJARA, MEXIKO
+52 (0) 33 199 071 88
info@mainoffice.eu